29. prosinca 2010.
... and the winner is ...

Objavljene su ovogodišnje nagrade britanskog časopisa .net magazine. Njihove .net awards imaju za cilj istaknuti ono najbolje na području web dizajna i razvoja, a dodjeljuju se na osnovi stručne ocjene vodećih imena s područja (onih koji žive i dišu s mrežom) i javnog glasovanja.


Stranice na kojima se povezuju korisnici su od anonimnih foruma prerasle u stranice social networka, teško je pronaći nekoga tko nema facebook profil, myspace ili twitter account. Ove godine u kategoriji "community site" suci i publika ocjenjivali su 3 kandidata: Facebook, Twitter i Ravelry. Onima koji ne poznaju Ravelry vijest će zvučati nevjerojatna, nama koji smo tamo svakodnevno široki je osmijeh na licima. Online zajednica Ravelry koja se bavi iglama, kukicama, koncima i vunom ( i ne samo time), pobijedila je veličine poput Facebooka i Twittera i proglašena "Community site of the year" za 2010. godinu.


Ravelry je osnovan u svibnju 2007. i u studenom ove godine pridružio nam se milijuniti član. Milijun osoba s različitih strana svijeta povezalo se zahvaljujući tako banalnom hobbyju kao što je pletenje i heklanje. Niste li još uvijek članovi, možda je došlo pravo vrijeme da otkrijete zašto je Ravelry pobijedio Facebook.

 
napisala Roman Tales, 16:49 ¤ Permalink ¤


0 Comments:


Objavi komentar

~ back home
eXTReMe Tracker